Xerxes Naseri boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Xerxes Naseri

Xerxes Naseri maakt voornamelijk Nederlandse zouk-muziek. De liefde welke Xerxes heeft voor R&B zal hij nooit vergeten. Zijn eerste single „Jij bent van mij”, zette hij als gratis download online.
Direct daarna werd het direct een succes werd en stond zelfs enkele weken op nr. 1 bij FynX.

Xerxes’ tweede single ‘Geen Twijfel’ die sinds enkele maanden uit is, lijkt een nog grotere hit te worden deze zomer. Verschillende stations duiken op de zomerse song waaronder WildFM, RadioNL, FunX, 100%NL, en XITE. De clip heeft inmiddels bijna 500.000 views op YouTube gehaald.

Xerxes Naseri boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Xerxes Naseri zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Xerxes Naseri wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Xerxes Naseri. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Xerxes Naseri te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.