Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau van Kasbergen komt uit een groot gezin. Ze heeft maar liefst 12 broers en zussen, een Spaanse vader en een Nederlandse moeder en is afkomstig van Ibiza. Haar hobbies: met haar zussen film kijken, winkelen en tennis.

Van kleins af aan wilde Yolanthe al acteren en maakt daar vanaf haar 17e serieus werk van. Na de MAVO besloot ze dan ook naar de theaterschool te gaan.

Op de een of andere manier valt Yolanthe in haar acteercarriere iedere keer met haar neus in de boter. Voor groot deel van haar rollen mocht ze namelijk naar het buitenland, iets dat ze zelf natuurlijk helemaal niet erg vind. Voor een clip van Charly Luske mocht ze naar Turkije, waar ze ook voor Costa heen ging.

Voor Snow Fever zat ze een maand in Oostenrijk en als klap op de vuurpijl is ze voor haar rol van Julia in ONM naar Brazilië afgereisd. In Nederland speelde ze ook in een aantal producties; zo was ze te zien in de film Zwolle, in een educatieve jongerenserie van de Teleac (waarin ze ook een Julia speelde), had ze een gastrol in het Glazen huis en was ze Boris z'n Special Girlfriend in de gelijknamige clip.

Yolanthe Cabau van Kasbergen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yolanthe Cabau van Kasbergen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yolanthe Cabau van Kasbergen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yolanthe Cabau van Kasbergen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.