Yosee boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 595,- excl. BTW

Biografie Yosee

José van Uden zoals Yosee echt heet is geboren op 10 januari 1970 in ‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten en play back shows. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet "You've got a friend" gezongen. John Meier vond het zo goed, dat hij haar uitgenodigd heeft om het in Nederland tijdens zijn cd presentatie ook te doen en dat heeft ze dan ook gedaan. Een paar jaar geleden (2007) heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen.Yosee kreeg de smaak te pakken en via allerlei omwegen heeft ze via Nol Roos haar eerste single opgenomen getiteld "Mijn lieveling".

Yosee houdt van nummers met inhoud en schuwt het ook niet om nummers van Ruth Jacott, accoustisch begeleid te zingen. Ze zingt niet alleen Nederlandstalig, maar ook Engelstalig en is daardoor dan ook een geweldige Allround zangeres, die voor ieder wat wils zingt  Haar tweede single "De zon die schijnt weer in mijn hart" is de zomerkanjer 2010 geworden, Yosee is daar enorm trots op.Na deze overwinning is het met Yosee enrom hard gegaan zowel regionaal als landelijk. Ze heeft al met regelmaat op het podium gestaan met  grote namen uit de Nederlandse muziek.
 
Onlangs heeft Yosee haar debuut-album gereleased waar een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn.

Yosee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Yosee zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Yosee wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Yosee. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Yosee te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.