Young Ellens boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Young Ellens

Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere en op latere leeftijd weer terug verhuisd naar Amsterdam.

In 2017 is Young Ellens ontdekt door- en getekend bij Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen en heeft daarin al bijval gekregen van gevestigde namen zoals Frenna, Jonna Fraser, Sevn Alias, Jairzinho en MocroManiac. Daar komt nu de nieuwe single samen met Jiri11 bij.

Live is Young Ellens een positieve, energieke verschijning met een sterk karakter, en geeft aan alles een grappige draai.

Young Ellens boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Young Ellens zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Young Ellens wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Young Ellens. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Young Ellens te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.