Your votes boeken?

Foto: ByErnst
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Alle grote songfestival hits

Biografie Your votes

Voorzien van de inmiddels bekende muzikale knipoog, razen Your Votes bestaande uit Brigitte Nijman, Tony Neef en Rolf Koster, ook bekend van het succes-trio HEIDI UND DIE HEINO’S, door meer dan 50 jaar Songfestival geschiedenis.

In 2009 werd ‘YOUR VOTES’ gevraagd om 2 keer op te treden tijdens het Nationale Songfestival van De Toppers op televisie.

Your Votes boeken?

In een compacte show van hoog vocaal niveau, laat ‘YOUR VOTES’ u opnieuw kennismaken met de meest kleurrijke winnaars uit de festival-historie, zoals   Teach-In, Dana International, Johnny Logan, Vicky Leandros, The Brotherhood of Man en natuurlijk ABBA!


 

Your votes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Your votes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Your votes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Your votes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Your votes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.