Zanger Hans boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zanger Hans

Meer dan een miljoen keer! Zo vaak werden de video's van Zanger Hans bekeken op verschillende sociale mediakanalen als Facebook en Insta! Inmiddels heeft Joel Borelli, zoals Hans eigenlijk heet, dan ook vele Natnekken - zo noemt hij zijn volgers - om zich heen weten te verzamelen.

Boekingen Zanger Hans

Tijdens carnaval 2019 komt Hanske gewapend met zijn knalrode keytar en piano de boel het niveau omlaaghalen in allerhande kroegen en feesttenten. Hans is alleen tijdens en rondom carnaval te boeken. Een spetterend optreden van Hans duurt 25 minuten, waarbij hij uiteraard zijn krakers '500ml', 'Pita Kaas' en 'MoÌ‚p, moÌ‚p ik ben een heftruck coureur' doet, maar ook andere meezingers de revue laat passeren. Zet die Schültenbrau maar vast kou! 🍻

Zanger Hans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zanger Hans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zanger Hans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zanger Hans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zanger Hans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.