Zanger Kafke boeken?

  • Tijdsduur: 25 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zanger Kafke

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Tilburg, Den Bosch en alles daar om heen... Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. De nieuwe sensatie uit Drunen laat de kantines, cafés en feestenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen.

Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single "Onze Dag" is een regelrechte hit, ondanks de niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een rasechte entertainer. Binnen een half jaar is hij al meer dan 400.000 keer gestreamed (!), is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaan elk weekend kroeg gangers los op de dansbare Nederlands talige melodieën van Zanger Kafke!

Zanger Kafke boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zanger Kafke zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zanger Kafke wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zanger Kafke. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zanger Kafke te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.