Zangpiet Pedro boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zangpiet Pedro

Al meer dan 5 jaar zing ik voor ieder kind. Maar sinds 3 jaar breng ik ook mijn eigen Sinterklaas liedjes uit. Coole Piet Diego helpt mij hierbij! Het zijn dan ook liedjes waarbij de kinderen en ouders niet stil kunnen zitten. De liedjes die ik o.a heb uit gebracht zijn : de verjaardagsmijter, Hey piet Pedro, de cadeautjes fabriek en dit jaar komen er weer twee nieuwe sinterklaas liedjes aan “het gouden kompas (titelsong) en pieten magie.

Boekingen Zangpiet Pedro

Zangpiet Pedro heeft ook ook een mooie film gemaakt “sinterklaas en de verdwenen verjaardagsmijter” die nu overal te koop is op DVD. En dit najaar zal er een nieuwe film uitkomen waarin ik mee speel “ sinterklaas en het gouden kompas” Sinterklaas heeft mij hoogstpersoonlijk gevraagd om voor ieder kind op te treden en dat vind ik het mooiste wat er is! Ik wil iedereen blij maken met mijn muziek. Kinderen groot en klein zullen fan van mij zijn.

Zangpiet Pedro boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zangpiet Pedro zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zangpiet Pedro wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zangpiet Pedro. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zangpiet Pedro te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.