Zeroo`s Heroes boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zeroo`s Heroes

Zer00's Heroes gaat over alle hits & helden uit de 00's: Pharrel, Beyonce, Pink, Justin, The White Stripes, Kosheen, Robbie, Eminem, 50Cent, Outkast, Benny Benassi, Milo, Justice, The Kooks en zoooooooo veel meer!

Dwars door pop, dance, pulp & early urban knoopt Zer00's Heroes de eindjes moeiteloos aan elkaar. VJ's omringen het complete podium met videobeelden, waardoor de hele show oogt als een grote videoclip.

Zer00's Heroes is zo interactief als de 00's zelf: voorafgaand en ook tijdens het feest kan je op het mobiele nummer van Zer00's Heroes al je berichten en verzoekjes kwijt en heb je direct contact met de DJs en VJs.

00's HEROES: I BET YOU LOOK GOOD ON THE DANCE FLOOR!
 

Zeroo`s Heroes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zeroo`s Heroes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zeroo`s Heroes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zeroo`s Heroes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zeroo`s Heroes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.