Zimra Geurts boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zimra Geurts

Zimra Geurts, de naam die alle mannenharten op hol doet slaan. Sinds haar doorbraak eind 2012 is Zimra niet meer uit de media weg te denken en worden haar activiteiten op de voet gevolgd.. Nadat zij door de lezers van Playboy was uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2011 ging het hard met Zimra.

Zo was zij te zien als verslaggeefster voor GeenStijl, Playboy en VeronicaMagazine.nl en was ze de spraakmakende side-kick van Giel Beelen in 3FM Freaknacht. Oktober 2012 werd Zimra tijdens het Internationale Playmate Gala op de Filipijnen uitgeroepen tot International Playmate of the World. Niet veel later bombardeerde de Telegraaf haar tot de nieuwe Tatjana en werd ze verkozen tot 'Meest Sexy Vegetariër van Nederland”.

In de vele tv optredens en interviews die volgde bleek Zimra altijd goed te zijn voor spraakmakende uitspraken. Ook veel besproken was het toen het BNN programma Spuiten & Slikken een beeld van Zimra's borsten op het Museumplein in Amsterdam plaatste, die binnen 24 uur was gestolen. In het voorjaar organiseerde Zimra  haar eigen druk bezochte strandfeest Bunny Beach, dat gepaard ging met een succesvolle
campagne met reportage in Panorama, Nieuwe Revu en diverse radio en tv programma's. En aan de opkomende populariteit en media aandacht van Zimra lijkt voorlopig geen einde te komen.

Zimra is te boeken voor presentaties of Meet & Greets waarbij de bezoekers met een unieke foto met de Playmate of the World worden vastgelegd.

Zimra Geurts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zimra Geurts zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zimra Geurts wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zimra Geurts. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zimra Geurts te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.