Zingende Kerstman boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zingende Kerstman

De Zingende Kerstman is een bijzondere kerstman. Hij ontvangt uw gasten bij uw kerstborrel en geeft ze een leuk warm welkom. Nadat uw gasten hun welkomstdrankje hebben gedronken en hun plekje hebben gevonden is het tijd voor S(w)inging Santa!

De Zingende kerstman verrast uw gasten met een heus optreden in kerstsfeer.

De zingende kerstman brengt u een gevarieerd programma van kerstliedjes in het Nederlands en Engels aangevuld met een allround repertoire

Samen zingen en swingen!

Zingende Kerstman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zingende Kerstman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zingende Kerstman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zingende Kerstman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zingende Kerstman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.