Zoek de Zon op Seniorenshow boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Liedjes van toen en nu

Biografie Zoek de Zon op Seniorenshow

Sinds de zomer van 2014 toert Marga Bult, mogelijk gemaakt door de Stichting Max maakt mogelijk van omroep MAX, langs een groot aantal verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland met haar senioren programma “Zoek de Zon op”. Marga zingt tijdens haar optreden liedjes van toen en nu en verteld, als ambassadrice van Alzheimer Nederland, over haar ervaringen met o.a. Dementie en in het bijzonder over de ziekte van Alzheimer.

Zij staat daarbij ook stil bij de consequenties die deze ziekte met zich meebrengt voor  niet alleen de getroffenen, maar ook voor de naasten, de familieleden, de mantelzorgers en de verzorgende in het algemeen. Het programma is erg succesvol en levert veel verrassende reacties op bij haar publiek. Niet zelden eindigt de show met een spontane polonaise van haar publiek.

Zoek de Zon op Seniorenshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zoek de Zon op Seniorenshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zoek de Zon op Seniorenshow wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zoek de Zon op Seniorenshow. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zoek de Zon op Seniorenshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.