Zombie Mania boeken?

Zombies boeken voor uw evenement bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zombie Mania

Je zult ze maar tegen komen in het donker deze Zombies. Vluchten heeft geen zin, ze ruiken uw angst  en daar maken deze zombies graag gebruik van!

De Zombies zijn inzetbaar voor Halloween , Horror feesten en andere angstaanjagende evenementen. Van welkomsact tot fotomomentent, nagenoeg alles is bespreekbaar met deze act.

De zombies lopen gemiddels tussen de 5 en 20 minuten rond, afhankelijk van het aantal bezoekers en de afmetingen van de ruimte.

Zombie Mania boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zombie Mania zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zombie Mania wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zombie Mania. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zombie Mania te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.