Zugabe boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Zugabe

Zugabe ist die Band bij uitstek für Oktoberfeest, bierfest, kermis, tentfest, schuttersfest of welke ander topfeest dan ook waar de Duitse hits uit de speakers dürfen knallen! 200% Stimmung is ons doel. Genieß van de beste Deutsche hits, bandleden in de Saal op de biertafels, boerderijgeluiden, verzoekjes, interactie, regelmatig zusammen proosten, polonaises, soms een trompetje dabei en nog veel mehr.

In overleg kunnen we, voor het verhogen van de feestvreugde, uns repertoire aanvullen met Niederlandstalige feesthits. Dit omdat niet in alle Regionen ieder Duits Nummer meegezongen kan worden en omdat het gewoon leuk is.

Zugabe boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Zugabe zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Zugabe wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Zugabe. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Zugabe te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.